Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO GALERİ] İşte Beşiktaşlı Türklerin geride bıraktığı izler…

Beşiktaş, taraftarı maç öncesinde Dinamo Kiev ve Kiev sakinlerini provoke etmek için elinden geleni yaptı.

Ayağının tozu ile geldikleri Kiev’de ilk iş Bağımsızlık Meydanı’nda, Dinamo Kiev bayrağını yere serip çiğneyen küfürler eden Beşiktaşlılar, maç öncesi aldıkları aşırı alkolün tesiri ile yaptıkları provokasyon ile Ukraynalıların Türk bayrağının yakmasına sebep oldu.

Beşiktaş camiası dostluk ve barış atmosferinde geçebilecek sonucunda da puan ile dönülebilecek bir karşılaşma fırsatını tepti.

Çıkan olaylarda 10 Beşiktaş taraftarı yaralandı.

UKRAYNA BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ NE YAPTI?
Ukrayna’da faaliyet gösterdiği düşünülen Ukrayna Beşiktaşlılar Derneği’nin bu türden taşkınlıkların önünü almak yolunda bir çaba sarf edip etmediği, taraftarlarını Ukraynalı fanatikleri tahrik etmeme konusunda uyarıp uyarmadığı merak konusu oldu.

İşte günü birlik maç için gelen ve ülkede daimi yaşayan Türklerin zor durumda kalmasına sebep olan Beşiktaş taraftarının geride bıraktığı izler…

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]