Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Özbekistan ve Ukrayna işbirliği anlaşması imzaladı

Özbekistan ve Ukrayna dışişleri bakanlıkları arasında işbirliği anlaşması imzaladı. Özbekistan Dışişleri Bakanı Abdulaziz Kamilov’un daveti üzerine başkent Taşkent’e gelen Ukrayna Dışişleri Bakanı Konstantin Grişenko bu ülkedeki temaslarına başladı. Görüşmeler sonunda iki bakanın katımıyla ‘işbirliği planı’ imzalandı. Bu çerçevede Özbekistan Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki Diplomasi Üniversitesi ile Ukrayna Dışişleri Bakanlığı Akademisi arasında da ‘işbirliği memorandumu’ imzalandı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Grişenko, buradaki temasları kapsamında dün Cumhurbaşkanı İslam Kerimov tarafından kabul edilmişti. Bu arada 2011’de iki ülke arasında gerçekleşen ticaret hacmi, bir önceki yıla göre üç kat artarak 997 milyon dolara yükseldi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]