Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Shakhtar’in kalecisi doping yüzünden 2 yıllık men cezası aldı

Ukrayna’nın Shaktar Donetsk takımının kalecisi Aleksandr Rıbka doping yaptığı gerekçesiyle UEFA tarafından 2 yıllık men cezasına çarptırıldı. Shakhtar takımı sitesinde yaptığı yazılı açıklamada cezanın ağır olduğu belirtildi.

Muayene sonrası kaleci Rıbka’nın doping yaptığı ortaya çıkmasının ardından UEFA’dan ceza geldi. Basında yer alan haberlere göre Shtakhtar’ın kalecisi zayıflamak için kullandığı ilaçlarda UEFA tarafından yasaklanmış maddenin bulunduğu ifade edildi.

Takımın resmi sitesinde yapılan açıklamada UEFA tarafından verilen cezanın ağır olduğuna değinildi. Bu nedenle Shakhtar kulübü bu karara itiraz edeceği belirtildi.

Aleksandr Ribka bu sezon Ukrayna Ligi, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçları olmak üzere 26 karşılaşmada görev yaptı ve 21 gol yedi.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]