Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Odesa’da bir Türk daha gasp edildi: dikkatli olun!

Odesa’daki ikamet eden okurlarımızdan edindiğimiz bilgilere göre, son günlerde hırsızlık ve gasp olaylarında büyük oranda artış yaşanıyor.

Mağdur olan bir okurumuz; “Odesa’da her gün içinde çoğunluğu Türk olmak üzere yabancıların yolu kesilerek gaspa uğruyor. Dün aynı şey benim basıma geldi. Üstelik polis geldiği halde olanları polise anlattığım gösterdiğim halde polis müdahale etmedi. Onlara bir şey yapmadığı gibi soru bile sormadı. Kolluk kuvvetlerine rağmen beni zorla bir araca bindirmek isteyince ben de bir eczaneye sığındım. Eczaneden beni dışarı çıkartmak istediler. Arkadaşlarımı aradım arkadaşlarım yardıma gelmeselerdi beni arabayla zorla götürüyorlardı. Biz Türkler olarak hayati tehlikemiz var.” dedi.

Odesa’dan çok sayıda öğrenci, Ukrayna Haber’e benzer şekilde şikâyetlerini ileti.

Öte yandan Odesa’da aldığımız istihbarata göre, hırsızlar evlere dadandı. Kapılarını kitli tutun ve bilmediklerinize açmayın.

Genelde iki-üç kişilik guruplardan oluşan kimseler. Ukrayna’da siyasi istikrarsızlık nedeniyle suç oranlarında artış var uyanık olun. Küçük çocuklarınızı okuldan kendiniz alın başıboş bırakmayın.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNA HABER

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]