Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Aşırı sağcı Rus lider, seçmenlerine Ukrayna ve Belarus’u vaat etti

Rusya’da aşırı sağcı Liberal Demokrat Partisi (LDPR) Başkanı Vladimir Jirinovski’nin kendi seçim programının açıklarken; Ukrayna ve Belarus yöneticilerine ülkelerini Rusya Federasyonu’nun bölgeleri yapmasını teklif etti. Ukrayna’nın haftalık gazetelerinden Zerkalo Nedeli’de yer alan habere göre Jirinovski, Rusya’nın batı komşuları Belarus ve Ukrayna’ya iyilikle yaklaştığını ve olumlu gözle baktığı belirtildi.

Jirinovski, söz konusu ülkelerin ticarette dünya fiyatlarıyla bağlantısının olmamasını da büyük bir eksiklik olarak değerlendirdi. Jirinovski, “Eğer ticaret yapacaksak, sadece dünyadaki fiyatlara göre yapmalıyız. Ukrayna o zaman Rusya’yı besliyoruz iddiasında bulunamaz. Belarus da kendi patatesi ve sütü Rus ürünleri ile kıyaslamaz.” dedi.

Jirinovski, Rusya’da 4 Mart’ta yapılacak devlet başkanlığı seçimlerine, “Jirinovski’yi seçin ya değilse beter olacak” sloganı ile hazırlanıyor.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV | CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]