Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

Meridyen bu yıl farklı

Türkçe Olimpiyatları 10. Yıldönümüne girdi. On sene içerisinde Türkçe Olimpiyatları 9 ülkenin katıldığı bir organizasyondan dünyayı saran, binleri coşturan, farklı kültürleri buluşturan, 130 ülkenin katıldığı dünya çapında bir Türkçe şölenine dönüşmüştür. Sevgi dili tüm gönülleri sarmıştır.

Uluslararası Meridyen Okulu 10. Türkçe Olimpiyatlarına bu yıl farklı hazırlanıyor. Meridyen’de bu yıl 350 öğrenci var.

Türkçe olimpiyatlarına katılacak öğrenciler, kendi kabiliyet, bilgi ve imkânları nispetinde Türkçe
Olimpiyatlarına kendi payını katma çabasına girmiştir. Öğrencilerin sloganı: ‘Hedefimiz bir – Okulumuz kazansın!’ parolasıyla hazırlıklarını yapıyorlar.

Bu yılki olimpiyat katılımcılar için zorlu geçeceğe benziyor. Geçen yıl 217 finalist arasında derece arayan öğrenciler bu yıl 350 finalist arasında derece almak için mücadele edecekler. Türkçe öğrenen kurum ve öğrenci sayısı her geçen yıl artıyor. Bununla birlikte öğrencilerin Türkçe seviyesi ve kalitesi de yükseliyor. Her yıl katılımcılar jürileri şaşırtmaya devam ediyorlar ve ödüle giden yollar çetinleşiyor. Bu yüzden hazırlık devamlılık ve yoğun çalışma gerektiriyor.

Hemen hemen her kategoride olimpiyatların müdavimlerinden olan Meridyen okulunda hedef “Altın madalyalar” olarak öğrenciler tarafından konulmuş. 2.5 ay sonra neticeleri hep beraber göreceğiz.

Olimpiyat Haber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]