Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Dinamo başkanı “ayıptır” dedi

Beşiktaş’ın da bulunduğu grupta tur için mücadele eden Dinamo Kiev Makkabi’yi evinde yenemesinn etkisi sürüyor.Dinamo futbol kulübü başkanı İgor Surkis, Avrupa Liginde Makkabi ile kendi sahasında 3:3 kalan takımının oyunu için “ayıp” dedi. Dinamo bu sonuçla Avrupa kupalarına veda etmişti.

Başkan Surkis’e göre Ukrayna Ligindeki liderlik bile Makkabi önündeki durumun hezimetini örtmeye yetmez.

Surkis “Ligdeki liderliğimiz bence ayıp kelimesiyle tabir edeceğim durumu örtmez. Bizde en kritik anlarda takımı yalnız bırakan adamlar var. Leonardo Almeida adamı oyundan düşürdü ama Haçeridi’nin o tartışmaya girmemesi gerekirdi” dedi.

Dinamo, ancak açık farkla Makkabi’yi yenmesi ve gruptaki diğer baçta Beşiktaş’ın Stock City’ye yenilmesi şartıyla tur atlayabiliyordu.  Durum 2:0’a getirdiği sıralarda Haçeridi’nin oyun dışında kalması kırılma noktası olmuştu. Konuk takım durumu eşitlemekle kalmadı bir süreliğine öne bile geçti.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]