Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Trafikçiler “vızır” cihazı ile şoförlerin peşine düşecek

Ukrayna trafik polisi DAI (dayı) memurlarına bundan sonra hareket halinde araçların da hızlarını “vızır” hız ölçüm cihazı ile ölçme yetkisi verildi.

TSN ajansında çıkan habere göre, şoförler artık yerleşim merkezlerinde trafik polisinin nerede saklandığını öğrendi. Malumunuz bütün şoförler bilindik mevkilerde yavaşlayıp daha sonra hızlarını artırıyor.

Bu durumun önüne geçmek için neredeyse her devriye arabası “vizir” cihazı ile donatıldı. Bu nedenle şoförlerin nerede hız ölçümü yapıldığını bilmesi zorlaştı. DAI ayrıca, cihazın devriye arabasının da hızını ölçtüğünü, bu nedenle hilenin mümkün olmadığını iddia ediyor.

Şoför İgor ise böyle hız tespitine güvenleri olmadığını ifade etti. Hukukçu Denis Ştabovenko böyle bir ölçüm için doğru sıcaklık, cihazın monte edilmesi gibi pek çok şartın var olmasının gerektiğini vurguladı.

Ulyana Dermenci – www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]