Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

[VİDEO] Futbol terörü Kiev metrosunda kan akıttı

Kiev metrosunun Libidska İstasyonu’nda 27 Kasım saat 19:00’da kalabalık iki fanatik grup birbirine girdi. Çıkan kavgada taraftarlardan ve polislerden yaralananlar oldu.

LİGA Bussines İnform ajansının geçtiği haberde Pazar akşamı üzerlerinde hiçbir takımın işaretinin bulunmadığı 50 kadar genç organize biçimde Maydan Nezalejnosti istasyonunda Vasilkivska İstasyonu tarafına giden metroya binerek son vagona geçti.

Kendilerine soranlara futbol taraftarı olduklarını söyleyip camlara yapıştırılmış Dinamo amblemlerini kazımaya çalıştı.

Grubun bulunduğu vagon Libidska İstasyonunda durunca kapılar açılır açılmaz dışarıda kendilerini bekleyen yaklaşık 30 kişilik fanatik taraftar vagona saldırdı.

İçerideki gruptan gençleri birer birer dışarı çekip dövmeye başladı. Vagonların kapısı kapanıp kavga bittikten sonra yerde bilincini kaybetmiş biçimde yatanların olduğu görüldü. Vagondaki grubu koruyan bir polis yaralandı.

Kavgada yer alan gruplar hakkında başka açıklama yapılmazken, daha sonradan metrodaki taraftar grubuna dört polisin eşlik ettiği öğrenildi.

Polislere nelerin olduğu sorulduğunda “Bizim elimizden ne gelebilirdi ki?” dediler. İki grubun Odesa Çernomorets ve Kiev Arsenal taraftarları olduğu ayrıca gelen bilgiler arasında.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]