Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İTO’da, Ukrayna’daki dev projelerin sunumu yapılacak

İstanbul Ticaret Odası (İTO)’da yarın gerçekleşecek, Ukrayna-Türkiye Yatırım Toplantısı’nda Ukrayna’nın önemli yatırım projeleri hakkında sunum yapılacak.

Toplantıya İTO temsilcilerinin yanı sıra; UNDP-BSTIP Programı, Bölgesel Program Müdürü Barry Kolodkin, Dışişleri Bakanlığı Çok Taraflı Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcısı Gökçen Kaya, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (BSEC) İş Konseyi Genel Sekreteri Eftychia Bacopoulou, Ukrayna Büyükelçisi Dr. Sergiy Korsunsky ve Ukrayna Yatırım ve Ulusal Projeler Devlet Ajansı Başkanı (SAINPU) Vladyslav Kaskiv’in katılması bekleniyor.

İTO Meclis Salonu’nda 9.30’da başlayacak toplantının ilk oturumunda; Ukrayna’da yatırım yapma –yeni fırsatlar ikinci oturumunda ise SAINPU’nun proje sunumları yapılacak.

İlgili projelerin müdürleri; LNG – Terminali, Doğanın Enerjisi, Açık Dünya, Olimpiyat Umudu 2022, Temiz Şehir, Enerji Büyümesi (Harkiv Bölgesi) ve Kiev ile Odesa-Reni Otoyolu Etrafında Çevre Yolu İnşaatı hakkında bizzat bilgi verecek.

Karadeniz bölge ülkeleri arasındaki yatırım ve ticaret hacminin arttırılması amaçlandığı toplantıya Ukrayna’da iş yapan Türk işadamları da katılacak.

Toplantı sonrasında Türk ve Ukraynalı firmalar ikili görüşmelerde bulunacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]