Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Rüşveti yutan Rus memurun başına gelenler

Moskova’da Rusya Acil Durum Bakanlığı’na ait bir müfettiş rüşvet alırken suçüstü yakalandı. Memur hemen paraları yutunca güvenlik görevlileri sanığı yere yıkarak ağzından paraları çıkartmaya çalıştı. Polislerin rüşvetçinin burnunu kapatarak ağzından paraları çıkarması ilginç görüntülere sahne oldu.

Acil Durum Bakanlığı Moskova Dairesi’nde çalışan müfettiş Anton Gritsayev, bir kurumun başkanından 35 bin ruble rüşvet alırken suçüstü yakalandı. Polislerin gözü önünde aniden paraları ağzına atan sanık, kağıt paraları yutmaya çalıştı. Fakat paralar Gritsayev’in boğazında ilişip kalınca yutmakta zorlandı.

Sanığı derhal yere yıkan polisler, “Çıkar! Çıkar! Ağzını aç!” diye rüşvetçi memurun ağzından paraları zorla çıkarmaya çalıştı. Paraları bu yöntemle çıkaramayan tecrübeli polisler başka “tekniğe” başvurmak zorunda kaldı. Polisler sanığın burnunu kapatarak nefes almasını zorlayınca rüşvetçi memur ağzını açmak zorunda kaldı. Durumdan yararlanan polisler, sanığın ağzından ıslak paraları teker teker çıkarmayı başardı.

Polisler paraları çıkarabilmek için demir cetvelden de yararlandı. Rus haber portalı Life.ru’ya konuşan İçişleri Bakanlığı Ekonomik Suçlarla Mücadele Masası yetkilisi Aleksey Tretyakov, “Suçlu paraları yutarak kanıtı yok etmeye çalışıyordu.” dedi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]