Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Gol düellosunun galibi Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe, 3 – 1 geriye düştüğü maçta Bucaspor’u 5 – 3 yenmeyi başardı. Sarı – lacivertliler bu sonuçla Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturdu.

Bucaspor – Fenerbahçe maçının ilk 11’leri

Stat: İzmir Atatürk

Hakemler: Bünyamin Gezer, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu

Bucaspor: Londak, Erman, Onur, Ediz, Erkan, Musa, Leko, Ragıp, Mendy, Torric, Abdülkadir

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Yobo, Andre Santos, Caner, Emre, Cristian, Mehmet, Alex, Semih

Goller: Dk. 15 Musa, Dk. 38 Abdülkadir, Dk. 53 Abdülkadir (Bucaspor), Dk. 17 Emre Belözoğlu, Dk. 59 Alex ve Dk. 62 (pen), Dk. 71 Güiza, Dk. 90+2 Andre Santos (Fenerbahçe)

Sarı Kartlar: Dk. 19 Onur ve Leko, Dk. 58 Ediz, Dk. 77 Erkan (Bucaspor), Dk. 49 Gökhan, Dk. 65 Stoch, Dk. 86 Özer, Dk. 88 Yobo (Fenerbahçe)

Fenerbahçe, Trabzonspor’un puan kaybettiği haftada liderlik için geldiği İzmir’e golcü futbolcusu Niang’tan yoksun gelirken, Bucaspor da hafta içinde kadro dışı bırakılan Ediz, af edilerek ilk 11’deki yerini aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Niang’ın yerine Semih’e forma verirken, Güiza’yı da 18 kişilik kadroya aldı.

İzmir Atatürk Stadı tribünleri İstanbul’un sarı – lacivertli renklerine gönül veren taraftarlar tarafından doldurulurken, Bucaspor’a ayrılan bölümün dolmadığı görüldü.

Spor Toto Süper Lig’de Bucaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, İzmir’in sarı – lacivertli takımın 2 – 1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

6. dakikada Alex’in kullandığı köşe atışında Emre Belözoğlu, topu arkaya aşırttı. Topla buluşan Mehmet Topuz, rövaşata yapmak istedi ancak meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

15. dakikada Musa, Bucaspor’u 1 – 0 öne geçirdi. Erman sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, ön direkte Abdülkadir arkaya aşırttı ve Musa bomboş pozisyonda kafayı vurarak topu filelere gönderdi: 1 – 0.

17. dakikada Emre, takımının beraberlik golünü attı. Bu dakikada Alex’ten topu alan Emre, yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu; meşin yuvarlak arka direğe çarparak ağlarla buluştu: 1 – 1.

23. dakikada Mehmet Topuz’un sağ kanattan ortaladığı topla buluşan Caner, sağ ayakla vuruşunu yaptı; ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

31. dakikada Bucaspor’da Musa, kendi yarı alanından kaptığı topla Fenerbahçe ceza alanına kadar geldi ve vuruşunu yaptı; ancak kaleci Volkan meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı.

38. dakikada Abdülkadir, Bucaspor’u 2 – 1 öne geçiren golü attı. Bu dakikada Ragıp’ın savunmanın arkasına attığı topla buluşan Abdülkadir, bekletmeden dönerek vuruşunu yaptı ve top kaleci Volkan’ın altından ağlarla gitti: 2 – 1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarıyı Bucaspor, 2 – 1 önde tamamladı.

53. dakikada Abdülkadir, kendisinin 2. takımının ise 3. golünü attı.

Bu dakikada Bucaspor savunmasının uzun oynadığı topla buluşan Abdülkadir, Yobo’yu geçip şutunu çekti meşin yuvarlak Volkan’ın solundan ağlarla buluştu: 3 – 1.

58. dakikada Gökhan’ın sağ kanattan getirip ortaladığı top Ediz’in eline çarptı. Bu dakikada karşılaşmanın hakemi Bünyamin Gezer, penaltı noktasını gösterdi.

59. dakikada Alex, penaltı atışını gole çevirerek, skoru 3 – 2 yaptı.

62. dakikada Alex, Fenerbahçe’nin beraberlik golünü attı. Bu dakikada Mehmet Topuz, sağ kanattan ortaladı, altı pas önünde iyi yükselen Alex, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 3 – 3.

71. dakikada Guiza, ayağının tozuyla takımını 4 – 3 öne geçirdi. Bu dakikada Semih’in uzun pasıyla topla buluşan Güiza, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 3 – 4.

81. dakikada sol kanattan Stoch’un ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Güiza, meşin yuvarlağı kötü kontrol edince Fenerbahçe mutlak bir golden oldu.

90 + 2. dakikada Andre Santos, Fenerbahçe’yi 5 – 3 öne geçiren golü attı. Bu dakikada Stoch’un pasıyla ceza alanına giren Andre Santos’un sert vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3 – 5.

(CİHAN)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]