Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Grineviç; Eğitimcileri yenilikler için desteklememiz gerek

Kiev eski İl Eğitim Müdürü Lilya Grineviç, 28 Ekim’de yapılacak üçüncü Ukrayna Eğitim Kongresi öncesi düşüncelerini açıkladı.

“Bugün, bizim eğitimimiz hızla ve benzeri görülmemiş bir şekilde Sovyetlerden kalma ideolojik ve idari baskılara maruz kalmaktadır. Ve çözülmemiş sorunlar adeta bir arapsaçına dönüşmüştür.”

Grineviç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yapılacak bu eğitim kongresi Ukrayna eğitiminin gelişimi için yeni bir yol haritası çizmek için bir dönüm noktası olacaktır. Etkinliğin temel amacı: Ukrayna Milli Eğitiminin Ulusal Stratejilerini Geliştirmek olmalıdır. Ukrayna’nın önümüzdeki 10 yıl eğitim yolu ne olmalıdır? Bu yolun ana doneleri nelerdir? Üniversite ve eğitim merkezlerimizde yenilikçi fikirler ve bağımsız düşünceleri oluşturma adına neler yapılmalıdır? Bu temel sorulara cevap aramalıyız”

egitim.com.ua

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]