Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Carvalhal: Maçın hakkı beraberlikti

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, 1-0 yenilgiyle biten Dinamo Kiev karşılaşması sonrasında Valeriy Lobanovskiy Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

İki takımın da eşit pozisyonlar bulduğunu belirten Carvarhal, “Maçın hakkı beraberlikti. İki takımın da gol pozisyonları vardı. Son dakikada yediğimiz golle maçı kaydettik. İlk yarının ilk bölümlerinde orta sahadaki hatalarla rakibe pozisyon verdik. Maçın hakkı beraberlik olsa da golü atan maçı kazanıyor. Kiev de golü attı ve maçı kazandı” dedi. Portekizli teknik adam; “Hala her şey açık. Bu grubun zorlu bir grup olduğunu söylemiştim. Son maça kadar sonuçların belli olmayacağını düşünüyorum. Bizim ve gruptaki tüm takımların maçları çok önemli hale büründü” diye konuştu. Carvarhal şöyle devam etti: “Bugün takımımın takım oyunu oynamasından mutlu oldum. Kolektif olarak takımım çok iyi çalıştı. Takımdaki oyuncularımın istek ve arzularını beğendim. Ligde oynadığımız son maçın üzerine sahada iyi bir oyun çıkardığımızı düşünüyorum. Amacımız bundan sonra daha iyi kolektif oyun ortaya koymak.”

Rüştü’nün sakatlanması sonrasında Beşiktaş’ın kalesini koruyan kaleci Cenk Gönen, “Bence hiç haketmediğimiz bir mağlubiyet aldık 90 artı 3’te. Topun auta çıkıp çıkmadığını da bilmiyorum açıkçası. Çok üzgünüz yani son dakikada bir gol yeyip de mağlup olduğumuz için” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]