Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Steve Jobs’un ölümü, hapisteki Timoşenko’yu da üzdü

İktidarı döneminde Rusya’ya ile yapılan doğalgaz anlaşmasında yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle 5 Ağustos’tan bu yana tutuklu yargılanan eski Ukrayna Başbakanı Yuliya Timoşenko, Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un ölümüne çok üzüldü. Özgülüğünde Apple ürünlerini tercih eden Timoşenko mesaj yayınladı.

Hapishaneden bulunan Ukrayna Anamuhalefet lideri Timoşenko resmi sitesinden yaptığı açıklamada; “Steve Jobs bir sihirbazdı. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürüp hayallerimize dokunmamızı sağladı. Ürettiği şaşırtıcı yeniliklerle yüz milyonların hayatını değiştiren Jobs’u yüzlerce milyon kişi bugün anacak. Benim için artık ‘Apple’ sembolündeki elmanın eksik kısmı daha anlamlı hale geldi. Bana göre onun ruhu artık daha iyi bir dünyada” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]