Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da saatlerin ileri -geri alma dönemi bitti

Gün ışığından daha faza istifade için saatlerin ileri-geri alınma uygulamasından vazgeçen Ukrayna artık hep yaz saatinde kalacak. Ukrayna Parlamentosu, zaman hesaplaması konusunda prosedürleri değiştirme konusunda yasayı onayladı.

Ukrayna’da en son 27 Mart 2011 tarihinde saatler ileriye alınmış yaz saatine uygulamasına geçilmişti. Parlamentonun aldığı yeni kararı ile Ukrayna artık hep yaz saatinde kalacak. 8 Eylül’de Ukrayna Parlamentosu İlim ve Bilim Komitesi kış saati uygulamasından vazgeçilmesi konulu yasa tasarısını kabul edilmesi konusunda parlamentoya tavsiyede bulunmuştu.

Rusya’da da kış saatine ileri ve geri geçişi iptal eden kararı, Rusya Cumhurbaşkanı Dmitri Medvedev tarafından imzalandı ve 60 gün sonra yürürlüğe girmişti.

Belarus ise 15 Eylül’de kış saati uygulamasından vazgeçti.
Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]