Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Fenerbahçe Acıbadem dünya şampiyonu

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Brezilya’dan Sollys Osasco’yu 3-0 yenerek Kulüplerarası Dünya Şampiyonu oldu. Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen turnuvanın finalinde Kanarya rakibini 25-23, 25-22 ve 25-17 setlerle devirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’a bir tebrik telgrafı gönderdi.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya’dan Sollys Osasco’yu 3-0 yendi. Dünya şampiyonu olan Sarı-Lacivertliler, büyük bir başarıya imza attı. Son yıllarda hem Türkiye’de hem de Avrupa’da gösterdiği başarılarla dikkat çeken Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, tarihinin en büyük kupasını kazandı.

Kadrosunda Skoworonska, Fofao, Sokolova, Osmokrovic ve Naz gibi dünyaca ünlü sporcuları barındıran Kanarya, Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya ekibi Sollys Osasco’yu 3-0’la geçti. Organizasyonun yarı finalinde Dominik Cumhuriyeti’nden Mirador’u 3-0 mağlup ederek finale kalan Fenerbahçe, turnuvanın ilk maçında yine Sollys Osasco ile karşılaşmış ve Sambacıları 25-17, 25-23, 25-16’lık setlerle (3-0) devirmişti. Dün de ilk sette rakibi karşısında zorlanmasına karşın yıldızlarıyla skora giden Fenerbahçe Acıbadem, 25-23’le 1-0 öne geçti. Özellikle savunmasıyla rakibinin hamlelerini kısıtlayan Sarı-Lacivertliler, ikinci setten 25-22 galip ayrılarak skoru 2-0’a taşıdı ve büyük ölçüde rahatladı. Üçüncü sette 2-0’lık üstünlüğün vermiş olduğu güven ve rahatlıkla mücadele eden Fenerbahçe Acıbadem, rakibine şans tanımadı: 3-0.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, F.Bahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı’nın dünya şampiyonu olması dolayısıyla F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kutladı. Başbakan Erdoğan, takımın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ı da telefonla arayarak tebrik etti.

DOHA CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]