Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da kar yağışı nedeniyle meydana gelen kazalarda 13 kişi öldü

Ukrayna’nın birçok şehrinde aniden başlayan kar yağışları nedeniyle hayat durma noktasına gelirken, kötü hava koşulları birçok kazaya yol açtı.

Ülke genelinde aniden bastıran kar yağışı bir çok trafik kazasına neden oldu. Ukrayna emniyetinden yapılan açıklamada, 23 Aralık saat 18:00 itibariyle meydana gelen bin 49 trafik kazasında 64 kişinin yaralandığı ve 13 kişinin öldüğü bildirildi.

Kara teslim olan başkent Kıyiv’de ise 3 kişinin yaralandığı toplam 278 trafik kazası meydana kayıtlara geçti.

Ülke genelinde kar ve yağmur yağışının önümüzdeki günlerde  de devam etmesi karayollarında yollarda buzlanma olması bekleniyor.

Kıyiv Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, “371 kar temizleme aracı ve 480 görevlinin kar temizleme çalışmaları 11 saati aşkın süredir devam ediyor. Başkent yollarına 300 tondan fazla tuz serpildi” denildi.

Çocuklar kar yağışının keyfini çıkartırken sosyal medya kartviziti andıran kar fotoğrafı paylaşımlarıyla doldu.

UkraynaHaber.com

Дуже незвична зима, випав сніг)

Nick Tymchenko paylaştı: 23 Aralık 2020 Çarşamba

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]