Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Harkiv’de Gaziantep tanıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey başkanlığında bir heyet, Ukrayna’nın bağımsızlığının 20. yıl kutlamaları münasebetiyle ‘Kardeş Şehir Kharkiv’de düzenlenen “Kent günü ve Bağımsızlık” törenlerine katıldılar.

Kharkiv’de düzenlenen bağımsızlık törenlerine, 16 farklı ülkeden (Rusya, Çin, Gürcistan, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Polonya, Karadağ, Litvanya gibi) 26 delegasyon ile toplamda 400 kişinin üzerinde seçkin bir katılım ile gerçekleşti.

Kharkiv Valisi Michael Dobkin, Belediye Başkanı Gennady Kernes ile birlikte birçok diplomat ve bürokratların iştirak ettikleri törenlere Gaziantep’i temsilen Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim’de yer aldı.

Kentte düzenlenen resmi geçitlere konser ve havai fişek gösterilerine yüz binlerce kişi katılmış ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi delegasyonu bu kutlamalarda ön saflarda yerini aldı.

Bağımsızlık mücadelesi şehitlerini anma törenlerinin ardından, akşam düzenlenen davette Gaziantep yemekleri tanıtıldı ve ikram edildi. Başkan Güzelbey, kendi elleriyle katılımcılara Gaziantep Baklavası takdim etti. Güzelbey, büyük bir titizlikle hazırlanan yemekleri misafirlere tek tek tanıttı. Büyük ilgi gören zengin Gaziantep mutfağının bütün davetlilerin coşkun alkışlarıyla ödüllendirildi.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]