Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY Ukrayna ve Amerika seferlerini arttırdı

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’nın Donetsk, Kiev, Odessa, Amerika’da ise Washington DC ve Los Angeles’a gerçekleştirdiği sefer sayısını arttırma karar aldı.

Mevcut tarifede haftada iki gün icra edilen Donetsk uçuşu iki katına çıkartılarak 9 Eylül 2011 tarihi itibariyle Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 güne çıkartıldı.

Ayrıca Kiev ve Odessa seferleri artırılarak 12 Eylül 2011 itibariyle Kiev uçuşları haftada 12 , Odessa uçuşları haftada 11 sefer olarak gerçekleşecek.

THY’nin pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir gerçekleştiremediği Lviv uçuşları yeniden başlıyor Türk Hava Yolları’nın(THY) pist bakım çalışmaları nedeniyle bir süredir yapılamayan İstanbul-Lviv-İstanbul seferleri, 25 Ağustos itibariyle haftada 3 gün olarak yeniden başlayacak.

Havayolu şirketi Amerika’da Washington DC ve Los Angeles seferlerini de arttırmayı planladı.

Halihazırda 5 gün gerçekleştirdiği Washington DC seferlerini 29 Ağustos 2011 itibariyle haftada 6 sefere, mevcut tarifede haftada 4 gün olan Los Angeles seferlerini ise 30 Ağustos 2011 tarihi itibariyle haftada 5 sefere yükseltti.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]