Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da devlet konsomatris ayıları toplayacak

Ukrayna’da restoranlarda sarhoş edilerek eğlence ve kazanç aracı haline getirilen konsomatris ayılar yeniden doğal yaşam alanlarına kavuşacak.

Bugün toplanan bakanlar kurulu toplantısında konuyu ülke gündemine taşıyan, Ukrayna Çevre Bakanı Mikola Zloçevski, ayı istismarına son verilmesi gerektiğini söyledi.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’in 683 kilometre batısındaki Karpat Bölgesi’ninin Sinevir Gölü çevresinde Çevre Bakanlığı olarak büyük bir doğal koruma alanı inşa edeceklerinin bilgisini veren, Bakan Mikola Zloçevski, ayı istismarcılarından toplanan 80 kadar ayının buraya yerleştirileceğini söyledi.

Bakanlar Kurulu’nda konuya ilişkin brifing veren Zloçevski, ”Televizyonlarda, restoran ve yol kenarlarındaki otellerde acı çeken ayıların görüntülerine rastlıyoruz. İçkili müşterilerin eğlence için ayılara zorla votka içirilmesine daha ne kadar tahammül edebiliriz” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]