Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

PSG, Dinamo Kiev’e acımadı 4 – 1’le devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde Malaga evinde Rus ekibi Zenit St. Petersburg’u 3 – 0, A Grubu ilk maçında ise Paris Saint Germain sahasında Dinamo Kiev’i 4-1’lik skorla devirmeyi başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu karşılaşmasında Malaga evinde Rus ekibi Zenit St. Petersburg’u ağırladı. La Rosaleda Stadı’nda oynanan maç sonunda Malaga, sezona flaş transferlerle giren Zenit’i 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşmada, ev sahibi Malaga’nın golleri 3. ve 76. dakikada Isco, 13. dakikada Javier Saviola’dan geldi. Arjantinli golcü Javier Saviola, bulduğu golle Şampiyonlar Ligi’nde 8 yıl aradan sonra golle tanışmış oldu. Saviola, son golünü Monaco forması ile Deportivo La Coruna’ya kaydetmişti.

Grupta ikinci karşılaşmalar çerçevesinde 3 Ekim’de Malaga, Anderlecht deplasmanına giderken, Zenit evinde AC Milan’ı ağırlayacak.

PSG DİNAMO KİEV’E GOL YAĞDIRDI

Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında ise Paris Saint Germain sahasında Dinamo Kiev’i 4-1’lik skorla devirmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan başladı. A Grubu ilk hafta mücadelesinde Paris Saint Germain sahasında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk etti. Parc Des Princes’de oynanan mücadeleyi ev sahibi Paris Saint Germain 4-1’lik skorla kazandı.

Sezona flaş transferle giriş yapan ve yüksek hedefler koyan Paris Saint Germain karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yaptı. Oldukça istekli bir görüntü çizen başkent ekibi, karşılaşmanın 17. dakikasında Maxwell’in ceza alanı içerisinde düşürülmesiyle penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Zlatan Ibrahimovic, bu golle birlikte 6 farklı takımla Şampiyonlar Ligi’nde gol sevinci yaşayan ilk oyuncu oldu.

STOPERLER SAHNEDE

Ibrahimovic’in golünün ardından baskısını azaltmayan Paris Saint Germain, bulduğu duran top golleriyle farkı arttırdı. Fransa tarihinin en pahalı transferi olarak PSG’ye imza atan ve yeni takımıyla ilk maçına çıkan Thiago Silva karşılaşmanın 29. dakikasında farkı ikiye çıkartan isim oldu.

Paris Saint Germain, Thiago Silva’dan sonra bir diğer Brezilyalı stoperi Alex’in attığı golle durumu 3-0’a getirdi. Kullanılan köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu önünde bulan Alex, sağ ayağıyla sert bir vuruş yaptı ve karşılaşmanın 32. dakikasında farkı 3’e çıkardı.

Karşılaşmanın skorunu belirleyen goller ise 87. dakikadan sonra geldi. Dinamo Kiev’in başarılı orta saha oyuncusu Miguel Veloso’nun sol kanattan yaptığı orta şut karışımı vuruş uzak direk dibinden ağlarla buluşurken fark 2’ye indi. Mücadelenin skorunu belirleyen isim ise Javier Pastore oldu. Arjantinli yıldız 90. dakikada attığı golle durumu 4-1’e getirdi.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]