Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Karadeniz’de şişme döşekte uyuyan kişi kurtarıldı

Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti ‘nin tatil beldesi Yalta’da deniz üzerinde şişme döşekte uyuya kalan bir erkek, kıyıdan 300 metre açıkta kurtarıldı.

Ukrayna Olağan Üstü Haller Bakanlığı, devriyede gezen kurtarma ekibinin Karadeniz’de kıyıdan 300 metre açıkta şişme döşek üzerinde uyuyan şahısın kurtarıldığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Kırım’ın kıyı şehri Kerç’te de benzer bir hadise yaşanmış, bir erkek aynı şeklinde şişme döşeği ile denizde dinlenirken rüzgârla açığa sürüklenmişti. Olayı fark ederek yardım etmek isteyen iki kişi yüzerek açılmış ve güçsüz düşmüştü. Söz konusu kişiler, çevredekilerin yardım çağrısı sonrasında özel bir yat ve halkın müdahalesiyle kurtarıldı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]