Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’dan Türkiye’ye giden gemilerde GDO’lu mısır yakalandı

Ukrayna’dan Türkiye’ye giden gemilere düzenlenen operasyonda yakalanan GDO’lu mısır hakkında basın açıklaması yapan, Tohum Sanayicileri ve Üreticileri Alt Birliği (TSÜAB) Başkanı İlhami Özcan Aygun, Türkiye’de GDO’lu tohum üretimi yapılmadığını söyledi.

Türkiye’de yetiştirilen hiçbir tarımsal üründe GDO bulunmadığını ifade Aygun; “Yurt içinde yetiştirilen tüm tarımsal ürünlerde GDO bulunmadığı gibi yine yurt içinde yetiştirilen tohumlarda da kesinlikle GDO bunmamaktadır.” dedi.

Aygun, GDO’lu tohumların yurt içine girmesini önleyici tüm yasal tedbirlerin alındığını dile getirdi.

Aygun, “Bugün itibari ile artık Türkiye’de yetiştirilen tohumlarda GDO olmadığı ithalatçı ülkeler tarafından da kabul görmüş, örneğin ülkemizde yetiştirilen pamuk tohumlarının ihracatında olduğu gibi ambalaj üzerinde yer alan ‘GDO yoktur’ ibaresi güvenin bir sembolü hale gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]