Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye Çek Cumhuriyeti’ni mağlup ederek ikinci tur umudunu sürdürdü

A Milli Takım Euro 2016 D Grubu 3’üncü maçında Çek Cumhuriyeti’ni 2-0 mağlup ederek bir üst tura çıkma şansını sürdürdü.

Ay yıldızlara galibiyeti getiren golleri ise 10’uncu dakikada Burak Yılmaz ile 65’inci dakikada Ozan Tufan kaydetti. Bu sonuçla Türkiye, 3 puan ve -2 averajla D Grubu’nu Çek Cumhuriyeti’nin önünde 3’üncü bitirdi. Bu galibiyetle A Milli Takım ikinci tur umutlarını da sürdürdü. En iyi 4 üçüncünün bir üst tura çıtkığı şampiyonada Türkiye, A grubu 3’üncüsü Arnavutluğu attığı gol sayısıyla geride bırakmış oldu. Türkiye’nin ikinci tura çıkabilmesi için E Grubu’nda İtalya, İrlanda’ya, Belçika da İsveç’e kaybetmemesi gerekiyor. E Grubu’nda istediğimiz sonuçları elde edememe durumunda ise F Grubu maçarı önem kazanacak. Bu durumda yarın Macaristan’ın Portekizi yenmesi, İzlanda- Avusturya maçının da berabere bitmemesi gerekiyor.

Öte yandan İspanya maçında ortaya konan oyun nedeniyle taraftarın büyük tepki gösterdiği A Milli Takıma Çek Cumhuriyeti maçında taraftarlar büyük destek verdi. Fransa’nın yanı sıra Avrupa’nın farklı yerlerinden gelen taraftarlar maç boyunca stadı Türkiye sloganlarıyla inletti. İspanya maçında seyircilerin yuhaladığı Arda Turan’a da yine maç boyunca büyük destek verdiler.

PARİS | MUHABİRAJANS

Türkiye, EURO 2016’da ilk galibiyetini aldı

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]