Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Trabzonspor’da Jaja da yuvadan uçtu

Trabzonspor’da Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz’ın ardından Jaja’da takımdan ayrıldı. Başarılı performansına rağmen özel hayatı ile sorun oluşturan Brezilyalı futbolcu, Katar’ın Al Ahli takımına satıldı.

Sezon başında Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımından 4 milyon 200 bin Euro’ya satın alınan Jaja, Al Ahli Kulübü’ne 5 milyon Euro’ya satıldığı belirtildi. Jaja’nın bonservisinin yüzde 80’ini Al Ahli kulübüne veren bordo-maviyi yönetim, Jaja oradan başka bir takıma transfer olduğu taktirde de bonservis bedelinin yüzde 20’sini alacağı ifade edildi.

Jaja’nın transferine teknik direktör Şenol Güneş’in de görüşü alınarak izin verildiği bildirildi.

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, transferi doğrularken, Brezilyalı oyuncunun gelecek sezon Trabzonspor’da olmayacağı belirtti.

Brezilyalı futbolcu ligde zaman zaman ortaya koyduğu performansla takdir toplarken, geçtiğimiz sezon ilk krizi devre arası kampına geç gelerek çıkartmıştı. İstanbul’da Fenerbahçeli Bilica ve Andre Santos ile yaşadığı gece alemleriyle de şimşekleri üzerine çeken Brezilyalı futbolcu, takım arkadaşı Colman ile sezonun son haftasındaki Kardemir D.Ç. Karabükspor maçının ardından da takımla Trabzon’a dönmeyerek, İstanbul’dan ülkesine gitmişti.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]