Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kırım’da tersane kazası: Vincin altında kalan iki işçi öldü

Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin Feodosiya şehrindeki bir tersanede yıkılan vincin altında kalan iki kişi öldü iki kişi de ağır yaralandı.

Ukrayna Olağanüstü Haller Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada kazanın Cuma günü meydan geldiğini ve 35 metre uzunluğundaki vincin düşme sebebinin henüz tespit edilemediği bildirildi. Ukrayna İşçileri Bakanlığı vinç kazasının yaşandığı tersaneden inceleme ve araştırmalarına devam ediyor.

Yüksek hızlı ve özel üretim gemi üretimi yapan More Tersanesi’nde üretimin büyük kısmını çok yönlü savaş gemileri ve özel tekneler oluşturuyor. 1938 yılında faaliyete başlayan More Tersanesi’nde ilk defa bir vincin yıkıldığı belirtildi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]