Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’nın en yaşlı üniversite öğrencisi 81 yaşında tezini savundu

Öğrenmenin yaşı olmaz diyen Feofil Doroşenko 81 yaşında yüksek lisans tezini başarı ile savundu.

Ukrayna’nın en yaşlı üniversite öğrencisi unvanına sahip olan 81 yaşındaki Feofil Doroşenko, ilk defa üniversite hayatına 1981 yılında başladı. Üniversiteyi tamamlayamayan Doroşenko, ikinci denemesini 74 yaşına geldiğinde 2003 yılında yaptı. Odesa Hıristiyan Sözel ve İktisat Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Doroşenko daha sonra teoloji bölümüne geçiş yaptı.

Yaşına rağmen neredeyse devamsızlığı olmayan ve gayet güzel notları ile okutmanlarının dikkatini üzerine toplayan Doroşenko’nun gençlerden yardım almadan internet ve bilgisayar kullanması dikkat çekti.

Şimdi ise 81 yaşındaki Feofil Doroşenko; ‘Çağdaş dünyadaki Hıristiyan etiği’ konulu yüksek lisans tezinin savunmasını yaptı.

Üniversite hayatına devam etmeyi düşünen yaşlı adam bir de gazetecilik fakültesinde okumayı planlıyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]