Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Kılıçdaroğlu, Amerikan projesi mi?

CHP’nin eski genel başkan yardımcısı Onur Öymen, Kılıçdaroğlu’nun gelişini ABD’nin desteklediğini iddiasını yineledi.

Beyaz Tv’de Özay Şendir ve Sevilay Yükselir’in sunduğu Acı Kahve’ye konuk olan Onur Öymen canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı. “Kılıçdaroğlu’nun bir Amerikan Projesi olduğu” yönündeki iddialarını yineleyen Onur Öymen, dış güçlerin Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin başına geldiği iddiası tekrarladı.

BAYKAL İSTİFA ETTİRİLECEK
Özay Şendir ve Sevilay Yükselir’in Onur Öymen’in “Kılıçdaroğlu Amerikan Projesi” iddiasını hatırlatması üzerine konuyla ilgili iki önemli raporun olduğunu söyleyen Öymen “Silkrood Enstitüsü’nün hazırladığı bir rapor ve bu raporu hazırlayanlar beni ziyaret etti. Ve bir kaç tane Türkiye’yle ilgili senaryo yazmış.” dedi.

Onur Öymen, ABD derin devletine yakın Slikroad Enstitüsü’nün 2008 yılında hazırladığı ve içinde iç politikaya yönelikte senaryolar olduğunu ifade ederek “Baykal istifa ettirilecek, yerine Kılıçdaroğlu gelecek, partinin politikaları değiştirilir” ifadesinin yer aldığı raporu daha olaylar yaşanmadan; Deniz Baykal ve Kılıçdaroğlu’na gösterdiğini söyledi.

BAYKAL BAŞKANLIKTAN GİTMELİ

Wikileaks belgelerinin 6 bin sayfasında CHP’den bahsedildiğini kaydeden Onur Öymen “Bu raporların bazılarında doğrudan Baykal eleştiriliyor. Raporda Kemalizm ve laiklikte eleştiriliyor. Bir tanesinde açıkça “Baykal başkanlıktan gitmeli” diyor ve hükümetine bunu öneriyor. Ondan bir kaç ay sonra ABD Dışişleri Bakanı Ankara’ya bir telgraf çekiyor. Ve bazı sorular soruyor. “CHP’de Baykal’ın yerine kim gelecek?” “Kılıçdaroğlu aday olabilir mi?” “Baykal’ın Kılıçdaroğlu’nu engelleyebilir mi” diye soruyor. Bunun cevabını bulamadık.” dedi.

www.UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]