Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Odesa’daki Türk öğrenciler, ‘Kalpten Kalbe’ yardım konserine katıldı

Ukrayna’nın ticaret ve liman şehri Odesa’ya üniversite okumaya gelen Türk öğrenciler 14 Mayıs Cumartesi düzenlenen yardım konserine türkülerle destek verdi. Diyabet hastası çocuklar için verilen konserde 14 farklı ülkenden 25 dans ve şarkı grubu katıldı.

Türkiye’yi temsilen Pedagoji Üniversitesi Öğrencilerinden Mürsel Doğan ve Zafer Doğan sahne aldı. Türküleriyle izleyenlerin büyük ilgisini toplayan ekibe program sonunda organizasyon firması yetkilileri Türk katılımcıları ayrıca tebrik etti.

Program sonrası Odesa Türk Öğrenci Derneği Başkanı Hüseyin Doğan’ın Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada “Bizler Türkiye’yi en iyi şekilde ve şartlarda tanıtmaya çalıştık, Odesa Belediye binasının önünde bayrağımızın dalgalanması bile bize ayrı bir gurur ve mutluluk verdi. Bugün burada yapılan organizasyon Ukrayna çapında büyük bir organizasyondur. Diyabet hastası çocuklar için umarım daha fazla yardımlarda toplanır. Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum ve yarın aynı organizasyonlar için bir daha çağırsalar seve seve elimizden geleni yine yaparız. Türkiye’ye ilginin büyük olması beni çok sevindirdi. Attığımız her adımı Türkiye’mizi daha iyi tanıtmak amacıyla attığımızı bir kere daha belirtmek isterim ve bu konuda bizlere destek olan büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi iletirim” dedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]