Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Doğudan batıya felsefe mirası Şevçenko üniversitesinde konuşulacak

Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi’nde 13 Mayıs’ta Diyalog Avrasya Platformu, Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi, Ukrayna Pedagoji Bilimleri Akademisi ve Ukrayna “İlim” Derneği’nin işbirliğiyle “Modern Dünyanın Gelişiminde Etkileyici unsur olarak felsefi miras” uluslararası ilmi konferansı düzenlenecek.

Ukrayna, Türkiye, Büyük Britanya, Estonya, Rusya Federasyonu, Tacikistan, Kazakistan, Hindistan ve Çin gibi Avrupa ve Asya ülkelerinden davet edilen bilim adamlarının amacı Konfüçyüs, Rumi, Skovoroda, Kant, Yurkeviç, Berdiayev, Gandi ve Gülen’in felsefi miraslarından günümüzde istifade edebilmenin yollarını müzakere edilecek ve mevcut toplumun yenilenme sürecine katkısıyla ilgili somut teklifler sunulacak.

Adres: Kiev Milli Taras Şevçenko Üniversitesi, Volodımırska Sokağı no. 60, Kiev, Ukrayna.
Saat: 10.00

Ukraynahaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]