Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Arnold Schwarzenegger, 25 yıllık eşinden ayrıldı

Hollywood’un ünlü aktörü ve Califronia eyaletinin eski Valisi Arnold Schwarzenegger (63) ile Kennedy ailesinden olan eşi Maria Shriver (56) boşanma yolunda. İkili, 25 yıllık evlilik hayatlarını bitirmeye yönelik attıkları adımları pazartesi öğleden sonra yayınladıkları basın bülteni ile ilan etti.
Schwarzenegger’in gerek siyasette gerekse Hollywood kariyerinde önemli role sahip olan Maria Shriver’ın kocasının valilik makamını bu yılın başında bırakmasından sonra evinden ayrıldığı öğrenildi. ‘‘İki tarafın ortak kararı’’ olarak basına bildirilen çiftin ayrılık durumları, ‘‘Bu profesyonel geçiş dönemi, her ikimizin çok iyi bir zamanda ortak almış olduğu karardır.’’ denildi.

‘Terminatör’ karakteriyle anılan Arnold Schwarzenegger, birlikte yaşadıkları Brentwood malikhanesini Maria Shriver terk etti. İkili ayrılık kararını birlikte aldıklarının üzerine vurguda bulunarak, ‘‘Bundan sonra belli bir süre ayrı olarak yaşamamızın, ilişkimizin geleceği adına daha iyi olduğuna inandık.’’ denildi.

Çocukları ile ilgili sorumluluklarını sürdüreceklerini aktaran ikili, ‘‘Dört çocuğumuzun ebeveynliğini birlikte sürdürmeye devam edeceğiz. Onlar her ikimizin de hayatının merkezi ve ışıkları.’’ dedi. Schwarzenegger ile Shriver ortak açıklamalarında, ayrılık kararlarına dostları, aileleri, basın ve halkın anlayış göstereceklerini umduklarını söyledi.

NBC televizyonda daha önceleri haber spikeri olan Maira Shriver, bundan sonra yaşamına nasıl yön vereceği konusunda henüz bir karar almadığını açıkladı. Ünlü aktör Shwarzenegger’in 3 yeni film anlaşması yaptığı bunlar içinde birisinin de ‘‘Terminatör’’ serisi olduğu öğrenildi.

1986 yılında dünya evine giren Shwarzenegger ile Shriver, bu evlilikten dört çocuk sahibi oldu. Shwarzenegger ile Shriver çifti bir dönem Amerika’da Cumhuriyetçiler ile Demokrat Parti taraftarlarının uyumlu olabileceklerine dair örnek olarak gösteriliyordu. Ünlü aktör Califronia valiliğine Cumhuriyetçi Parti’den seçilirken, Shriver, Demokrat Parti ile ortak anılan Kennedy ailesinden geliyordu.

Shwarzenegger, beyaz perdede gösterdiği başarıyı aile yaşamında sergileyemediği gibi valilikte de gösteremedi. Zira Shwarzenegger, California valisi olduğu dönemde popülaritesi tavan yapan isim olurken, makamı terk ettiğinde eyalet borç batağındaydı.

Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]