Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Trabzon’da pistten çıkan Pegasus uçağı “millet kıraathanesi” olacak

Trabzon Havalimanı'nda 13 Ocak'ta pistten çıkması sonucu hizmet dışı kalan uçağın gövdesinin "millet kıraathanesi" olarak düzenlenmesi ve kullanılması şartıyla Yomra Belediyesine tahsisi edildi.

Trabzon Havalimanı’nda 13 Ocak’ta pistten çıkması sonucu hizmet dışı kalan ve iç bölümündeki teknik donanım ile diğer malzemeleri sökülen uçağın gövdesinin “millet kıraathanesi” olarak düzenlenmesi ve kullanılması şartıyla Yomra Belediyesine tahsis edildi.

Reis Recep T. Erdoğan’ın öncülüğünde ülke genelinde millet kıraathanelerinin yaygınlaştırılması amacıyla çalışma başlatmıştı.

Sigorta şirketi uçağın hurdasının Türkiye’de kalmasına onay verdi.

Gümrükler Genel Müdürlüğünün devlet malı uçağın gövdesinin Yomra Belediyesine tahsise, “millet kıraathanesi” olarak düzenlenmesi ve kullanılması şartıyla onay verdi.

Uçak gövdesi, Emine Erdoğan Hatıra Parkı’na konulacak.

Uçağın içinde düzenleme yapılacak, kütüphane oluşturulacak.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]