Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

THY, Ukrayna’da 6 noktaya ulaştı Lucescu’nun takımına sponsor oldu

Türk Hava Yolları (THY), sporla ilgili sponsorluklarına Ukrayna’da Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski teknik direktörlerinden Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı FC Shakhtar Donetsk takımını da ekledi. THY, Ukrayna’da halen 6 şehre uçuyor.

Barcelona ve Manchester United gibi dünyanın önde gelen futbol takımlarının sponsorluğunu üstlenen Türk Hava Yolları (THY), futboldaki anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ukrayna’nın FC Shakhtar Donetsk takımıyla resmi sponsorluk için anlaştı. Galatasaray ve Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yapan Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı FC Shakhtar Donetsk 1.5 yıllığına anlaşan THY, imzaları 20 Mart Pazar günü Donetsk’te atacak.
Havacılıkta global bir oyuncu haline gelen THY’nin, FC Shakhtar Donetsk sponsorluğu ile özellikle Ukrayna-Rusya pazarında da markalaşma yolunda bir atılım daha gerçekleştirmiş olacağı ifade edildi. THY şu anda önemli pazarlarından biri olan Ukrayna’nın Kiev, Donetsk Lviv,  Odessa, Simperefol, Dnepropetrovsk olmak üzere 6 şehrine uçuyor.

Sırt reklamı olacak

Sponsorluk anlaşması çerçevesinde THY, FC Shakhtar Donetsk’in resmi sponsoru unvanıyla takım formasında sırt reklamı olarak logosunu bulunduracak. Kulübün kendi sahası Donbass Arena Stadı’ndaki reklam panoları başta olmak üzere internet dahil tüm mecralarında reklam ve logoları ile yer alacak. FC Shakhtar Donetsk takımının futbolcularına, THY’nin  tanıtım aktivitelerinde yer verilecek. THY, FC Shakhtar Donetsk’i Ukrayna dışında gerçekleştirilecek turnuvalara ve kamplara taşıyacak.

Reklamları Ajax’ın saha kenarına girdi

TÜRK Hava Yolları (THY), Ukraynalı FC Shakhtar Donetsk’ın yanı sıra Hollanda’nın futbol kulübü Ajax ile saha kenarı dijital reklam anlaşması da yaptı. THY Amsterdam Müdürü Metin Gözüaçık, reklamların, Amsterdam Arena Stadı’ndaki lig ve kupa maçlarında gösterilmeye başlandığını belirterek, anlaşmasının ligin ikinci yarısında Arena Stadı’nda yapılacak tüm  maçlar için geçerli olduğunu söyledi. 50 bin seyirci kapasiteli Arena Stadı’nda her hafta gösterilen THY reklamlarının televizyon başındakiler de dahil milyonlarca kişi tarafından izlendiğini kaydetti. Gözüaçık, “Ajax, Hollanda’nın çok  önemli bir kulübü. Ligin ikinci yarısı için  anlaşma yaptık” dedi.

UEFA Kupası’nı Türkiye’de kazandı

UKRAYNA’nın en ünlü futbol kulübü markalarından biri olan FC Shakhtar Donetsk, 2009 yılında UEFA Kupası’nı Türkiye’de kazandı. FC Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta, Almanya’nın Werder Bremen takımını 2-1 yenmişti. 16  takımdan oluşan Ukrayna liginde şu anda lider olan takım, Şampiyonlar Ligi’nde de çeyrek  finale yükselerek mücadelesine devam ediyor. Takımın antrenörlüğünü yapan isim de tanıdık. Daha önce  Galatasaray ve Beşiktaş kulüplerini çalıştıran Mircea Lucescu, Ukraynalı takımı çalıştırıyor.

THY

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]