Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna sularında kaçak avlanan 12 Türk balıkçı yakalandı

Karadeniz ve Marmara Denizi’nde balık kıtlığının yaşandığı bu günlerde, Ukrayna sularına açılan balıkçı gemisi yakalandı. Ukrayna Sahil Güvelik birimleri, Karadeniz’de Ukrayna su sahasında kaçak avlanan Türk balıkçı gemisini Simferopol limanına çekti.

Ukrayna’ya bağlı Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin başkenti Simferopol Sahil Güvenlik biriminden yapılan açıklamada balıkçı gemisinin 5 Mart günü öğlenden sonra Kırım’ın 80 mil açıklarında kaçak balık avlarken yakalandığı bildirildi.

Sivastopol balıkçı limanına çekilen gemide bulunan 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Tutuklanan kişilerden 12’sinin Türkiye birisinin ise Ukrayna vatandaşı olduğu bildirildi. Limanda tutulan balıkçı gemisinde 25 kilometre uzunluğunda ağ, balıkların muhafazası için çok miktarda buz ele geçirildi.

Savcılık zanlıların tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk etti. 13 zanlı ve balıkçı geminin kaderi, mahkeme sürecinden sonra belli olacak.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

Bu haberi aşağudaki linler sayesinde paylaşabileceğinizi biliyor musnuz?

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]