Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bursa Bebe ve Çocuk Hazır Giyim Fuarı açıldı

TÜYAP tarafından düzenlenen ‘Bursa 5. Bebe ve Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’, Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde renkli görüntülerle açıldı.

Bebe ve çocuk hazır giyim sektöründeki üretici ve ihracatçılar ile alıcıları buluşturan fuara, yurtiçi ve yurtdışından 75 firma ve firma temsilciliği katılıyor. Fuar Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya, Rusya ve Suriye kanalıyla yapılan tanıtımlar ve Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Kosova, Lübnan, Makedonya, Mısır, Rusya, Sırbistan, Tunus, Ukrayna ve Yunanistan’dan alım heyetlerine ev sahipliği yapıyor. 0-16 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim kış modasının en son trendlerinin sergilendiği fuar, kadınların akınına uğradı. Çocuklu bayanların bebek arabalarındaki bebekleriyle gezdiği fuara, hamile bayanların da yoğun ilgi göstermesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Fuarın açılışında konuşan Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Rıdvan Güler, bebe ve çocuk giyimi üretiminin yüzde 80’ini elinde bulunduran Bursa’nın liderliğini kanıtladığını söyledi.

Bebe çocuk konfeksiyonu denildiğinde, dünya pazarlarında akla ilk gelen ülkelerden birisinin Türkiye olduğuna dikkat çeken Güler, şunları kaydetti: “Katma değeri yüksek, moda ve markaya yönelik ürünlerimizle Çin ve Hindistan’a karşı rekabet gücümüzü artırıyoruz. Dünya pazarlarında varlığımızı süreli ve güçlü kılabilmek için yapmamız gereken çok önemli işler var. Bunların başında Ar-Ge’ye daha fazla ağırlık vererek, katma değeri yüksek, benzersiz ürünler ortaya kıyabilmektir. Günümüz dünyasında bilgi her şeyden önce geliyor ve global arenada artık farklı ve kaliteli olan kazanıyor.”

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 15-17 Temmuz tarihleri arasında 11.00-20.00, 18 Temmuz tarihinde ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Adem Elitok-Türkiye

CİHAN


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]