Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Mısır’dan 156 vatandaşını tahliye etti

Ukrayna, Mısır’dan uçakla 156 vatandaşını tahliye etti. Ancak Ukraynalıların Mısır’a olan ilgisi son bulmadı. Ülkedeki genelindeki havaalanlarından Ukraynalı turistleri taşıyan uçaklar Mısır’a gitmeye devam ediyor.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Mısır’ın Hurgada şehrinden 156 Ukrayna vatandaşı tahliye edildi. Söz konusu şehre bugün yapılması beklenen uçuşlar da iptal edildi. Ukrayna Olağanüstü Bakanlığı da turistlerin Mısır’a gidişlerinin olaylar yatışana kadar durdurulmasını talep etti.

En son 1 Şubat tarihinde Ukrayna petrol ve doğal gaz şirketi Naftogaz’ın kiraladığı uçak ile Kahire’de bulunan şirketin çalışanları ve diplomatlardan oluşan 127 kişilik bir gurup tahliye edilmişti. Mısır’da konsoloslukta kayıtlı 830 Ukrayna vatandaşı var.

 

Yunus Erdoğdu Kiev CİHAN

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]