Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev metrosunda bomba alarmı

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Domodedova havaalanına yapılan kanlı saldırının yankıları sürerken bu sefer Ukrayna’nın başkenti Kiev metrosunda bomba paniği yaşandı.

Sabah saatlerinde polis imdat hattına metroda bomba var ihbarı yapıldığı bildirildi. İhbarda bulunan kişinin bombanın tam yerini söylememesi üzerine Kiev metrosundaki 3 ayrı hat üzerindeki 43 istasyon ve çevresinde inceleme yapıldı.

Bomba ihbarı yapılması üzerine kolluk kuvvetleri ve metro çalışanları da dahil olmak üzere toplam 3 bin 30 kişi bombayı aradı. Metrodaki yapılan aramalar sırasında metrodaki ulaşım aksatılmadı ve metro rutin taşıma görevini sürdürdü.

Yapılan aramalar sonucunda herhangi bir patlayıcı maddeye rastlanmadı. Bombayı aramayı bırakan polis, şimdi de asılsız ihbarda bulunan kimliği belirsiz şahıs ya da şahısları aramaya başladı.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]