Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
DünyaHaberler

Fethullah Gülen Hocaefendi, Rusya’daki saldırıyı kınadı

Fethullah Gülen Hocaefendi, Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Domodedovo Havaalanı’na 24 Ocak’ta düzenlenen saldırı ile ilgili taziye mesajı yayınladı.

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin mesajı şöyle: “Bütün terörist eylemler, barış ve huzura vurulmuş büyük bir darbedir. Hangi sebeple ve hangi maksatla yapılırsa yapılsın, hiçbir terör eylemi katiyen tasvip edilemez. Son yıllardaki büyük terör saldırıları, sadece olayın gerçekleştiği coğrafyaları değil, dünya barışını da baltalamıştır. Bu sebeple, kimden ve ne maksatla gelmiş olursa olsun, Moskova’daki Domodedova Havaalanı’nda meydana gelen saldırıyı şiddetle kınıyor ve terörü bir kez daha lanetliyorum. Olayda hayatını kaybedenlerin yakınlarına, Rusya halkına ve Rus yetkililere başsağlığı diliyor, yaralılara da acil şifalar temenni ediyor, acılarını paylaşıyorum.”

(CİHAN)

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]