Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[FOTO GALERİ] Ukrayna’da “Sevgiyi paylaş” hareketi başladı

Ünlü Ukraynalı dizaynır Yelena Statsenko “İstidatlar Galerisi” kampanyası çerçevesinde Kiev’de “Sevgiyi paylaş!” hareketi başladı.

Birleşmiş Milletler (BM)’in Ukrayna Temsilcisi Olivier Adam tarafından desteklenen projenin tanıtımı 14 Şubat Sevgililer Günü Kiev’in elit mekânlarından Novopeçerski Lipki’de gerçekleşti. Uluslararası “Sevgiyi paylaş!” projesine destek olanlar arasında ünlü Ukraynalı sanatçılar, futbolcular, siyasetçiler ve medya mensupları da bulunuyor.

Dizayner Yelena Stetsenko bildirdiğine göre sevgi, hoşgörü ve birliğe çağıran bu projenin sembolü erkek ve kadını temsil eden ve kalp şeklinde birleşen iki sonsuzluk işaretidir. Alçıdan yapılan bu kalp üzerine ünlüler kendi mesajlarını yazarak imzalarını attılar.

Ukrayna Haber’e konuşan Yelena Stetsenko; “Sevgiyi paylaş projemiz farklı; ırk, din, millet ve sosyal tabakalardan olan insanların kalplerini birleştiriyor ve insanın bu dünyada iyilik yapıp sevgiyi bağışlamak için yaşadığını hatırlatıyor” dedi.

Etkinlik kapsamında; Almanya, Hollanda, Rusya, Estonya, Gürcistan ve Moldovalı sanatçıların fotoğraf ve resimleri sergilendi.

Davetliler arasında bulunan Diyalog Avrasya Platformu Ukrayna Koordinatörü Gökhan Demir dizaynır Yelena Statsenko’yu tebrik ederek yapılan çalışmalara yüksek değer verdiğini belirtti ve başarılar diledi.

MAHMUD MANSUROV | KİEV – WWW.UKRAYNAHABER.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]