Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da 17 parlamenter meclise bir kere bile gelmedi

Dünya gündemine sık sık kavgalarla gelen ve büyük çoğunluğunun dolar milyarderlerinden oluşan Ukrayna Parlamento’sunda geçtiğimiz yasama döneminde 17 milletvekili meclise bir kere bile uğramadı. Ukrayna Parlamentosu Başkan Yardımcısı Nikolay Tomenko yaptığı açıklamada 450 sandalyeli meclise 17 milletvekilinin hiç uğramadığını ve 20 vekilin ise hiç devamsızlık yapmadığını söyledi.

Ukrayna meclisinin kaçak vekilleri içerisinde Ukrayna’nın önde gelen işadamlarından Rinat Ahmetov da var. Nikolay Tomenko yaptığı açıklamada Ukrayna Parlamentosu’nda ücret ödemelerinin mesai saatine göre hesaplanıp verildiğini ve meclisi asan 17 milletvekilinin tek kuruş alamayacağını ifade etti.

Ukrayna Parlamentosu’nda işbaşı yapan vekiller yoklama defterini imzalıyor ve dijital geçiş sistemine kart basıyor. Üstelik meclisteki elektronik oylama sistemi de bir nevi yoklama fonksiyonu görüyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]