Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da 9’uncu sınıf öğrencisi silahla okulu bastı

Ukrayna’nın Vinnitsa Şehri’nde dün okula silahla gelen 9’uncu sınıfa giden bir erkek öğrencinin açtığı ateş sonucunda öğreniciler yaralandı. Ukrayna İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada olayın saat 14.00 sıralarında okulun spor salonun soyunma odasında gerçekleştiği bildirildi.

Dokuzuncu ve onuncu sınıf öğrencilerin aynı anda bulunduğu soyunma odalarında çıkan tartışmada ismi açıklanmayan dokuzuncu sınıf öğrencisi silahını çıkartarak çevreyi yaylım ateşine tuttu. Üst sınıftakiler çevreye ateş açarak arkadaşlarını yaralayan öğrenciyi etkisiz hale getirdi.

Olay yerine gelen polisler olaya müdahale etti. Yapılan araştırma sonucunda okula dehşet saçan 15 yaşındaki gencin aile sorunları olduğu ortaya çıktı. Davranış bozukluğu görülen öğrenci silahı tanımadığı bir şahıstan aldığını söyledi. Polis gencin ateşli silahla saldırıdan dolayı yargılanması için dosya açmak için çalışıyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]