Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

UKRAYNA’DAKİ TUR OPERATÖRLERİNE DESTEK

Ukrayna ile Türkiye arasında özellikle turizm sektöründe işbirliğinin güçlendirilmesi için Ukraynalı tur operatörlerine destek verilecek. Tur operatörlerinin verilen teşviklerle turizm projeleri sayısının artması sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko başkanlığında Türkiye ile Ukrayna arasında yapılacak 5. Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey Toplantısı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen stratejik oturum akabinde Erdoğan ve Poroşenko toplantının sonuçlarına ilişkin Ortak Deklarasyon’u imzaladı.

İki ülke lideri tarafından 9 Mart’ta Türkiye ile Ukrayna arasında imzalanan anlaşmaya göre, Ukraynalı turistin Türkiye’yi ziyaret etmesi için Ukrayna menşeli tur şirketlerine teşvik ve destek verilecek.

Ayrıca, Ukrayna’nın doğalgaz transit altyapısının kullanımı da dâhil olmak üzere doğalgaz alanında karşılıklı işbirliğini genişletmek ortak tedbirler alma hususunda anlaşan iki ülke lideri, ayrıca Hazar havzasındaki doğalgaz kaynaklarının Avrupa’ya ulaştırılması yönelik projeler üzerinde müşterek çalışma imkânlarını değerlendirilecek.

YUNUS ERDOĞDU | UKRAYNAHABER.COM

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]