Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Kiev’de Euro 2012 için güvenlik merkezi kuruldu

Ukrayna ve Polonya’nın ortaklaşa düzenleyeceği, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası (Euro 2012) yaklaşırken başkent Kiev’de hazırlıklar da tüm hızıyla devam ediyor.

Kiev Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Euro 2012 hazırlıkları çerçevesinde Kiev’de güvenlik ve düzenin sağlanması için bir merkez oluşturulduğu bildirildi. Yeni güvenlik biriminin başına ise Anatoliy Golubçenko getirildi.

Yeni kurulan Kiev Euro 2012 Güvenlik Merkezi’nin amacı kolluk kuvvetleri ve diğer devlet kurumlarının arasında işbirliğini sağlamak olacak.

Euro 2012’de futbolun nabzının atacağı ülkede güvenlik birimi şimdiden dünya tecrübesi kazanmaya başlayacak ve maçların başladığı 2012 yılında futbol terörün önünü almak için çalışacak.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde, Ukrayna ve Polonya’nın adalet bakanları Euro 2012 döneminde mahkemelerdeki dava dosyalarında hukuki yardım ve işbirliği sözleşmesi imzalamıştı. Euro 2012 öncesinde iki ülke hukuk uzmanlarının istişare toplantıları yapması da öngörülüyor.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]