Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
HaberlerSpor

Shakhtar Donetsk bu yaz Antalya’da kamp yapmayacak

Ukrayna Premier Lig takımı Shakhtar Donetsk’in yeni teknik direktörü Paulo Fonseca ilk basın toplantısını başkent Kiev’deki Opera Otel’de yaptı.

Romen teknik adam Mircea Lucescu’nun yerine gelen Portekizli Paulo Fonseca, Shakhtar Donetsk’te çalışmanın kendisi için büyük bir gurur ve mutluluk olduğunu söyledi.

Eşi ve 16 yaşındaki oğlu ile 11 yaşındaki kızının bir müddet daha Portekiz’de kalacağını belirten Fonseca, ailesiyle ayrılığının uzun sürmeyeceğini belirtti.

Takımın kampa Hollanda’da gireceğini ifade eden, Fonseca yeni sezon hazırlıkları için en uygun yerin Hollanda olduğunu söyledi. Takım daha önceden sezon hazırlıklarını Antalya’da yapıyordu.

İlk hedefinin Ukraynalı oyuncularla iletişim kurmak için Rusça öğrenmek olduğunu dile getiren Fonseca, şimdilik, “teşekkür ederim”,  “iyi günler ” ve “top” kelimelerini biliyorum dedi.

‘DİKTATÖR DEĞİLİM’
Takımın şu anki yapısından memnun olduğunu ciddi bir oyuncu değişikliğine gitmeyeceğini dile getiren Fonseca, takımın başarısızlığı durumunda herhangi bir bahane üretmeden bütün suçu üstüne alacağını söyledi.

Disiplinli olduğunu kurallara uyulmasını istediğini belirten Portekizli, diktatör olmadığına vurgu yaptı. İleriye dönük baktığını, yeni fikirleri olduğunu kaydeden Fonseca, Shakhtar’ın oyunun stilini biraz değiştirmeye çalışacağının altını çizdi.

Ukrayna ekibi geçtiğimiz günlerde takımı 12 yıldan bu yana çalıştıran teknik direktör Mircea Lucescu ile yolların ayrıldığını açıklamıştı. Mircea Lucescu, Rus futbol kulübü Zenit’in (St. Petersburg) başına geçmişti.

@erdogduy | YUNUS ERDOĞDU – [email protected]

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]