Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’da alkoliklerin silah ruhsatı iptal edilecek

Ukrayna’da geçtiğimiz yıl vatandaşın elindeki ruhsatsız silahı resmileştirme kampanyası yürüten hükümet, şimdi de geniş çaplı silah ruhsatı kontrolü yapmaya hazırlanıyor. Ukrayna İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada geniş çaplı silah ruhsatı kontrolünde alkol ya da madde bağımlılarının ruhsatları iptal edileceğini bildirildi.

İçişleri müfettişlerinin incelemeleri akabinde alkolik olduğu tespit edilen ya da toplumun huzurunu bozan şahısların silah ruhsatı iptal edilecek ve silahına da el konulacak. Emniyetten yapılan açıklamada bu yeni uygulanmanın hedefinin toplumda silah kullanımı sonucunda yaşanan trajik olayların önünü almak olduğu belirtildi.

Öte yandan, İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz 40 gün içerisinde ruhsatsız silah bulundurmaktan 382 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]