Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

AB Komiseri Füle, yarın Kiev’e geliyor

AB’nin Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Komiseri Stefan Füle 10-11 Ocak günleri arasında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de temaslarda bulunacak.

Kiev’deki AB Komisyonu temsilciliğinden yapılan açıklamada Stefan Füle’nin ziyaretinin ana gündem maddesini AB ile Ukrayna arasındaki imzalanması beklenen Serbest Ticaret Bölgesi ve Ortaklık Anlaşması konuları oluşturacak.

AB ile Ukrayna temsilcileri arasında yapılan görüşmelerde; Ukrayna’daki son politik gelişmeler, ekonomik reformlar ve ülkedeki yatırım iklimi ele alınacak.

Kiev temasları çerçevesinde AB Komiseri Stefan Füle; Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, Başbakan Nikolay Azarov, Dışişleri Konstantin Grişçenko, Başbakan Birinci yardımcısı Andrey Kluyev ve Ukrayna Parlamentosu’nun Avrupa Entegrasyonu İnceleme Komisyonu Başkanı Boris Tarasyük ile bir araya gelecek.

Stefan Füle’nin son dönemde sıkıntılı günler muhalif liderleriyle de görüşmesi bekleniyor. Yapılan açıklamada muhalif liderlerden kim ya da kimlerle görüşeceğine ilişkin isim verilmedi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]