Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Odesa’daki Türkler, yılbaşı yemeğinde buluştu

Ukrayna’nın önemli ticaret ve liman kenti Odesa’da yaşayan Türkler, Uluslararası Ukrayna Türk İşadamları Derneği’nin (UTİAD) geleneksel yılbaşı yemeğinde bir araya geldi.

Odesa’da Midpoint restoranda yapılan UTİAD geleneksel yılbaşı yemeğine; Türkiye Cumhuriyeti Odesa Başkonsolosu Murat Tamer, Ticaret Ataşesi Necdet Eser, konsolosluk çalışanları, UTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezen, UTİAD üyeleri ve Odesa Türk İşadamları Derneği’nin (OTİAD) derneği üyeleri katıldı.

Gecede, Başkonsolos Murat Tamer yaptığı konuşmada, etkinliği düzenleyen UTİAD’a teşekkür etti ve davetlilerin yeni yılını kutladı.

UTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezen ise, yılbaşı yemeğinde kendilerini yalnız bırakmayan Murat Tamer ve diğer katılımcılara teşekkür etti.

Midpoint Orkestrası’nın canlı performansı eşliğinde davetliler görüşme ve sohbet etme imkânı buldu.

Yunus Erdoğdu Odesa UkraynaHaber.COM

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]