Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna yeni yılı bekliyor

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yeni yıl hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Kiev’de yeni yıl kutlamalarının merkezi olan ve sık sık yaşanan olaylarla dünya gündemine gelen Bağımsızlık Meydanı’nda dikilen dev çam ağacı etrafı şimdiden bayram havasına bürünmüş.

Yeni yıl arifesinde Ukraynalılar Bağımsızlık Meydanı’na gelerek buradaki, Noel Baba ve çeşitli hayvan kostümleri giyen maskotlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Bağımsızlık Meydanı’nda açılan tezgâhlarda yeni yıl süsleri, tavşan yılı olması münasebetiyle kulaklı tokalar gibi çeşitli aksesuarlar satılıyor.

Yeni yıl hediyesi alan bir vatandaş, UkraynaHaber.Com’a yaptığı açıklamada; “Yeni yıla hazırlanıyoruz moralimiz iyi. Kar yağıyor çok mutluyuz. Çocuk, genç herkes geliyor alış veriş yapıyor. Türkiye ile birlikte bütün milletlerin yeni yılını kutluyoruz. Bununla birlikte, (gülerek) Dinamo Kiev, Beşiktaş’ı 2:0 yenecek” dedi.  

UkraynaHaber.Com’a açıklama yapan Noel Baba ise; “Hava çok güzel kar yağıyor. Yeni yıla hazırız. Siz buyurun yeni yılda bizim soframıza biz de yazın size tatile gelelim” şeklinde konuştu.

Çocukları ile birlikte meydana gezmeye gelen bir anne ise yaptıkları hazırlıkları şu şekilde anlattı: “Yeni yılda, çam ağacı süslemek âdetimiz var. Sonra çok lezzetli yemeklerin bulunduğu muhteşem bir yeni yıl sofrası kurarız ve elbette çocuklarımıza yeni yıl hediyeleri alırız”

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]