Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Fenerin kupa düşüşü sürüyor!

Fenerbahçe 27 yıldır kazanamadığı kupada, bu sezon da elenmenin eşiğine geldi.

İlk maçında Ankaragücü’ne mağlup olan Fenerbahçe, 2. sınavında da Bucaspor’a kaybetti, taraftarlarını kahretti: 2-3

Kupa’da 2’de 0 çeken sarı lacivertliler, ligde 9 golü bulunan Bucaspor’dan 3 gol birden yedi, gruptan çıkma şansını zora soktu.

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. haftasında Bucaspor ile yaptığı maçta, Teknik Direktör Aykut Kocaman ilk 11’de 5 değişiklik yaptı.

Kocaman, ligin 17. haftasında Sivasspor ile yapılan maçta ilk 11’de oynayan kaptan Alex ve Niang’ı yedek soyundururken, Bekir ve kaleci Volkan ile sakatlığı bulunan Mehmet Topuz’u kadroya almadı.Bu oyuncuların yerlerine sarı-lacivertlilerde Bucaspor ile yapılan kupa maçında Serkan, Lugano, Stoch, Selçuk ve Semih ilk 11’de sahaya çıktı.Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Emre, Özer, Bilica, Gökhan Ünal, doktoruna muayene için İspanya’ya giden Güiza ile Kazım da kadroda yer almadı.

Kadıköy’de oynanan lig maçının aksine bu kez maça iyi başlayan konuk ekip oldu. Manucho çalımlarla Fenerbahçe savunmasını geçti, Musa Aydın’a çıkardı. Musa düzgün bir vuruşla konuk ekibi öne geçirdi.  15. dakikada Fenerbahçe’nin imdadına Nöbetçi golcü Semih yetişti. Dia’nın ortasında kaleci Atilla zamanlama hatası yapınca Semih kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Ev sahibi ekip ilk yarıda tempoyu yükseltmekte zorluk çekti ve net pozisyonlar bulmakta zorlandı. 43. dakikada savunmanın arkasına iyi kaçan Sercan, tek vuruşla Serkan’ı avladı ve Bucaspor Kadıköy’de ilk yarıyı önde kapattı:1-2

Fenerbahçe ikinci yarıya golle başladı… Dia çalımlarla önünü boşalttı ve Lugano’ya çıkarttı.. Uruguaylı oyuncuya sadece topu boş kaleye yollamak kaldı… Fenerbahçe taraftarı bu golden sonra galibiyet sayısını beklerken 65. dakikada topu yine ağlarında gördü. Manucho çaprazdan ceza sahasına girer girmez vurdu, meşin yuarlak Serkan’ın altından filerle buluştu… 66. dakikada Kocaman oyuna müdahale etti ve Dia ile Stoch’u çıkarıp yerlerine Niang ve Alex’i aldı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 3-2’lik skorla mağlup oldu.
Bu skorla Fenerbahçe 2 maç sonunda 0 çekti. Bucaspor ise 6 puana ulaştı.
(Ligtv.com.tr)

FENERBAHÇE-BUCASPOR: 2-3
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEM: Özgür Yankaya

FENERBAHÇE: Serkan, Gökhan Gönül, Lugano, Yobo, Andre Santos, Dia(Dk. 66 Alex), Gökay, Cristian, Selçuk(Dk. 76 Uğur Boral), Stoch(Dk. 66 Alex), Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

BUCASPOR: Atilla, Koray, Orhan, Musa(Dk. 84 Serkan), Manucho(Dk. 87 Salih), Sercan, Erkan, Civar, Zafer(Dk. 58 Mendy), Kamil, Ragıp
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

GOLLER: Dk. 10 Musa Aydın, Dk. 43 Sercan, Dk. 65 Manucho(Bucaspor), Dk. 15 Semih, Dk. 48 Lugano(Fenerbahçe)
SARI KART: Dk. 33 Lugano, Dk. 54 Gökay, Dk. 88 Erkan (Fenerbahçe)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
8. dakikada sağdan ceza alanına giren Dia’nın ortasında, arka direkte Cristian topu kontrol edemeyince, savunma meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

GOL 10. dakikada çalımlarla ceza alanı önüne kadar gelen Manucho, dengesini kaybedip yerde kalırken top, ceza alanı içindeki Musa’ya geldi. Kaleci Serkan ile karşı karşıya kalan Musa, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 0-1.

11. dakikada Stoch’un sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde Selçuk’un kafa vuruşunda, top kaleci Atilla’da kaldı.

GOL 15. dakikada Dia’nın sağdan ortasında kalesinden çıkan Atilla topa dokunamadı. Arka direkte topla buluşan Semih, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 1-1

23. dakikada ceza alanı dışından Selçuk’un sert şutunda, kaleci Atilla’dan dönen topu savunma uzaklaştırdı.

GOL 43. dakikada Ragıp’ın ara pasında ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan, yerden bir vuruşla topu filelere göndererek, Bucaspor’u yeniden öne geçirdi: 1-2.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Bucaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
GOL 48. dakikada soldan Stoch’un ortasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Dia’nın pasında, penaltı noktasına yakın bir yerde bulunan Lugano düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-2

52. dakikada ceza alanının hemen dışından serbest vuruş kullanan Stoch’un kale içine gönderdiği topu kaleci Atilla, yumruklayarak uzaklaştırdı.

62. dakikada soldan ceza alanına giren Stoch’un ortasında, arka direkte Lugano’nun uçarak kafa vuruşunda, yan direkten dönen top Manucho’ya da çarparak uzaklaştı.

GOL 65. dakikada Civar’ın pasıyla topla buluşan Manucho, Gökhan Gönül’ü geçerek, sol çaprazdan sert vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Serkan’ın müdahalesine rağmen filelere gitti: 2-3

67. dakikada Alex’in pasıyla ceza alanına giren Semih’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda, top kaleci Atilla’nın ayağından kornere çıktı.

80. dakikada soldan ceza alanına giren Manucho, Gökhan Gönül’ü geçerek, sert vurdu, ancak top yan ağlarda kaldı.

85. dakikada sağdan Gökhan Gönül’ün ortasında ceza alanı içinde Semih’in kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.

90+4. dakikada Civar’ın ceza alanı dışından şutunda, top yandan auta gitti.

Bucaspor, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe’yi 3-2 yendi.

Lig.TV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]