Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

‘ÇGH’ diyenler?

Avrupa’daki tek temsilcimiz Beşiktaş, yoluna dolu dizgin devam ediyor!Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Kara Kartal, son maçında Rapid’i İnönü’ye gömerek gümbür gümbür ikinci tura yükseldi, futboluyla ve taraftarıyla Avrupa Ligi’ndeki rakiplerine ince mesajlar gönderdi!

Rapid Wien karşısında 32’de Quaresma’nın muhteşem golüyle kanatlanan Kartal, 45’te Ersnt’in kafasıyla işi bitirdi: 2-0!

Maça iyi başlayan Beşiktaş, ilk 15 dakikada rakibini kendi yarı alanında çıkarmadı. Taraftarının da destiğini arkasına alan siyah beyazlı temsilcimiz, rakip kalede etkili ataklar geliştirirken Quaresma ve Ali Kuçik’ten kurulu hücum hattı oldukça çalışkandı.

Q7 MODEL FÜZE

Sakatlığının geçmesinin ardından 4 maç sonra sahaya çıkan Quaresma muhteşem bir golle tribünleri ve televizyon başında maçı izleyenleri kendinden geçirdi! Dakikalar 32’yi gösterirken ceza yayı üzerinde topla buluşan Portekizli yıldız, önce topu kontrol etti, ardından muhteşem bir füze çıkararak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının son bölümlerinde gole çok yaklaşan Rapid Wien’e kaleci Cenk izin vermezken 45. dakikada Guti’nin kullandığı köşe vuruşunda Ernst kafayı vurdu ve Beşiktaş’ı soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

EYVAH! YİNE SAKATLANDI!

İkinci yarıya kontrollü başlayan temsilcimiz, ilk dakikalarda yine topa sahip olan taraftı. Bu arada 4 maç sonra sahalara geri dönen Quaresma 65’te yeniden sakatlanarak binlerce taraftarın alkışları arasında kenara geldi ve yerine Nobre’ye bıraktı.

İkinci 45 dakikada tempoyu istediği gibi ayarlayan Beşiktaş, Rapid’in kontrolü eline geçirmesine uzun süre izin vermedi. 76. dakikada maçtaki en net pozisyonunu yakalayan Rapid’e Cenk izin vermedi.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş, Rapid Wien’i 2-0 yenerek L Grubu’nda 13 puana yükseldi ve ikinci olarak bir üst tura yükseldi. Rapid Wien ise 3 puanda kalarak Avrupa defterini kapattı.

BEŞİKTAŞ: 2 – RAPID WIEN: 0

STAT: Fiyapı İnönü
HAKEM: Peter Rasmussen
BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert (Dk. 82 Erhan), Zapotocny (Dk. 23 Ersan), Ferrari, İsmail, Ernst, Aurelio, Tabata, Guti, Quaresma (Dk. 66 Nobre), Ali Kuçik
TEKNİK DİREKTÖR: B.Schuster
RAPİD WİEN: Payer, Tanju, Sonnleitner, Soma, Katzer, Kulovits, Yasin, Drazan, Veli, Trammel, Gartler
TEKNİK DİREKTÖR: Peter Pacult

SARI KART: Veli Kavlak (Rapid Wien)

GOLLER: Dk. 32 Quaresma, Dk. 45 Ernst

 

UkraynaHaber.Com Spor Servisi

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]